Domaća natjecanja

Atletski dvoranski vikend: U subotu DPPH za juniore i juniorke, u nedjelju Otvoreno prvenstvo Zagreba

Ante Zuanović tražit će put prema zlatu na juniorskom troskoku Foto: AK Agram Ante Zuanović tražit će put prema zlatu na juniorskom troskoku

Osim subote kada smo ponovno u Rijeci na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke u dvorani, nedjelja nam donosi zagrebački miting koji se održava nešto kasnije nego inače.

Prošla subota ponudila je niz zanimljivih plasmana i možda neočekivanih pobjeda, a vidjet ćemo hoće li tako biti i sutra. Program i discipline su iste (osim visine na preponama i težinske razlike na kugli kod muškaraca), tako da je sam raspored događanja također sličan.

Idući dan očekuje nas natjecanje u dvorani pri Boćarskom domu "Zrinjevac" koje je ove godine dobilo nešto kasniji termin nego inače te ćemo u tom smislu vidjeti je li to bio dobar ili loš potez.

Na oba natjecanja očekuju se nastupi naših članova i članica, nećemo nikog posebno najavljivati iako možemo reći kako bi neki mogli ispisati (klupsku) povijest u subotu... No sve u svoje vrijeme. Preliminarne startne liste iz Rijeke se mogu pronaći u linku ispod članka, kao i za Otvoreno prvenstvo Zagreba.

Sretno svima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook