Domaća natjecanja

6 klubova prijavljeno za A ekipno seniorsko prvenstvo Hrvatske

Logo našeg kluba Foto: AK Agram Logo našeg kluba

Jučer je bio zadnji dan prijave klubova za ekipno prvenstvo Hrvatske koje se u subotu 13. lipnja održava u Zagrebu na stadionu Mladosti u organizaciji našeg kluba i Hrvatskog atletskog saveza.

Prenesimo vijest sa službene stranice saveza u cjelosti: "Natjecanje se održava po novom formatu podijeljeno na A i B prvenstvo. Za A prvenstvo u muškoj konkurenciji prijavilo se 6 klubova (Agram, Dinamo-Zrinjevac, Međimurje, Mladost, Slavonija-Žito i Zagreb-Ulix), a u ženskoj konkurenciji također 6 klubova (Agram, Dinamo-Zrinjevac, Međimurje, Mladost, Sloboda i Zagreb-Ulix). 

Za B prvenstvo u muškoj konkurenciji prijavila su se 3 kluba (ASK, Nedelišće i Sloboda), a u ženskoj, nažalost, samo 2 kluba (ASK i Bjelovar). Kako prema Općim pravilima i propozicijama HAS-a za 2015. godinu moraju biti prijavljena najmanje tri kluba da bi se natjecanje održalo, natjecanje se neće održati u ženskoj konkurenciji za B prvenstvo.
 
Oba kluba koja su se prijavila (ASK i Bjelovar) mogu svoju prijavu korigirati tijekom današnjeg dana (četvrtka) do 17 sati u smislu da mogu, ako to žele, odjaviti nastupe pojedinih natjecatelja ili će oni nastupati izvan ekipnog prvenstva."
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook