Domaća natjecanja

5. izdanje Božićne utrke ponovno okupilo velik broj ljudi

Prva utrka danas na programu, najmlađi Foto: AK Agram Prva utrka danas na programu, najmlađi

Već četiri godine članak obično započnemo rečenicom kako se Božićna utrka održala u pomalo nekarakterističnim dobrim uvjetima za ovo razdoblje godine, ali čini se kako je to u ovih 5 godina postalo pravilo, a ne iznimka.

Temperatura je zaista bila ugodna kao i cijelo ovo podnevno druženje s našim najmlađima, ali i nešto starijim članovima. Održale su se tri božićne utrke, prva je bila ona za najmlađe (rođene 2003. godine i kasnije), druga za članove uglavnom rođene u razdoblju od 1999. godine do 2002. godine i treća utrka je predviđena za sve starije članove.

Svatko se odlučio istrčati "svoju" utrku, neki su trčali nešto brže i ozbiljnije, a druga polovica se odlučila za revijalni i opušteniji pristup. U konačnici je najbitnije da su se svi dobro zabavili te proveli jedno ugodno jutro/podne na atletskoj stazi našeg kluba.

Po završetku utrka podijelili smo diplome i pića za najmlađe članove. Svake godine nešto stariji članovi i članice iskazuju želju za diplomama, i ove godine im se želja ispunila.

Tako nekako je završilo 5. izdanje Božićne utrke na kojoj se okupio poprilično velik broj ljudi, lijepo je za vidjeti kako ova utrka iz godine u godinu poprima koture "tradicionalne utrke". Podsjećamo, prvi puta se održala 2009. godine, tada se trčala samo jedna utrka.

Hvala vam svima koji su došli i što ste nam uljepšali božićne utrke. Kao i svake godine, bilo nam je lijepo i ugodno, nadamo se i vjerujemo kako slično razmišljamo. Ostaje nam pričekati godinu dana i 6. izdanje kada ćemo se sigurno okupiti u još većem broju!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook