Domaća natjecanja

Agrameri i Agramerke na Božićnom skakačkom mitingu u spomen na Željka Šobota

Petero iz našeg kluba Foto: AK Agram Petero iz našeg kluba

Atletski klub Dinamo-Zrinjevac održao je sada već tradicionalni memorijalni Božićni skakački miting koji se obično održava u ovo vrijeme kao sjećanje na preminulog atletskog trenera Željka Šobota.

Nastupilo je i nekoliko naših atletičara kojima je ovo natjecanje dobrodošlo kao zaključak 2013., ali i kao svojevrsni uvod u iduću atletsku sezonu. Svi su ostavili dobar dojam, pogotovo kada se uzme u obzir da u ovoj fazi ne treba očekivati najbolja izdanja.

Naš potencijalni budući član, Paolo Lazarić, pobijedio je u juniorskoj konkurenciji preskočivši 195cm i tako najavio kako će biti itekako konkurentan u 2014., svojoj posljednjoj juniorskoj sezoni! Slično vrijedi i za Dominika Grdanjskog koji je danas preskočio 190cm i zauzeo samo jedno mjesto manje.

Posljednji put u konkurenciji kadeta gledali smo Hrvoja Čukmana i Antu Zuanovića. Hrvoje je pobijedio preskočivši 185cm, a pritom valja napomenuti kako je u tom skoku sigurno preskočio i koju visinu više. Ante je sa svojim nastupom završio nešto ranije, danas je najviše preskočio 165cm (3. mjesto).

Oprostili smo se od kadeta, ali ne opraštamo se od kadetkinja, Karla Kovačić (potencijalna buduća članica) i Lorena Džuzdanović gledat ćemo i iduće godine u borbi za što bolje pozicije u ovoj dobnoj kategoriji. Karli je danas pripalo 3. mjesto s preskočenih 155cm dok je Lorena preskočila 145cm.

Svakako vrijedi istaknuti kako su svi na višim visinama od danas postignutim rezultatima bili izuzetno blizu i uopće ne sumnjamo kako će za koji mjesec rezultati biti još bolji i kvalitetniji.

Čestitamo na današnjim preskočenim visinama!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook