Statistika

Preglednici, OS i rezolucije na internetskoj stranici za 2012. godinu (2)

Predstavljamo vam nešto detaljnije statističke podatke vezane uz našu stranicu za 2012. godinu pod pokroviteljstvom Google Analyticsa. U drugom dijelu donosimo vam podatke o internetpreglednicima, operativnim sustavima i rezolucijama koje se najviše koriste na našoj stranici. Radi se o prvih deset najkorištenijih ili popularnije bi bilo za napisati "TOP10".

 

Nitko ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi kako su ovi podaci točni, ali vjerujemo kako je Googleova tehnologija ipak u ovom slučaju najpreciznija.

Za uvećani prikaz kliknite desnim klikom na sliku i odaberite opciju "Otvorite sliku".

Preglednici (eng. browseri)

2aTech-Preglednik

Googleov internetski preglednik Chrome nedavno je zasluženo postao najpopularnijim preglednikom na svijetu, a očito je slična (i po postotcima još bolja) situacija kada se pogleda statistika koja se tiče isključivo naše stranice. Veseli nas visok postotak posjećenosti Safari jer to znači kako nas i korisnici drugog operativnog sustava (Macintosh) također često posjećuju.

Operativni sustavi

2bTech-OS

Windowsi su očekivano vaš najkorišteniji operativni sustav (ako ćemo biti još precizniji recimo kako su Windowsi 7 u sklopu toga pobjedili, postotak od čak 55%), ali solidnu brojku su skupili mobilni operativni sustavi (iOS te Android) koji se nalaze čak ispred Macintoshovih operativnih sustava

Razlučivost zaslona (rezolucija)

2cTech-Rezolucija

Kod rezolucija je teško bilo što konkretno komentirati, možemo vam samo preporučiti da za pregled naše stranice koristite što veće rezolucije.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook