Statistika

Posjećenost i demografija internetske stranice za 2012. godinu (1)

Prvi puta vam predstavljamo nešto detaljnije statističke podatke vezane uz našu stranicu za 2012. godinu pod pokroviteljstvom Google Analyticsa. U prvom dijelu donosimo vam općenite podatke o posjećenosti stranice u više stavki i demografske podatke.

 

Nitko ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi kako su ovi podaci točni, ali vjerujemo kako je Googleova tehnologija ipak u ovom slučaju najpreciznija.

Za uvećani prikaz kliknite desnim klikom na sliku i odaberite opciju "Otvorite sliku".

Osnovi podaci - posjećenost stranice

1aOsnovnoL

Zahvalni smo svakome od ovih naših 14.638 posjetitelja koji su to napravili upravo 47.842 puta, a pritom su stranicu pregledali 160.915 puta. Nastaviti ćemo barem u istom ritmu, a pritom se truditi i biti još bolji.

Demografski podaci - Države

1bDemografija-Zemlje

Što se ovog "(not set)" tiče, slobodno to možemo pribrojiti Hrvatskoj, rekli smo kako je Analytics najbolji za praćenje ovakvih podataka, ali ni to ne znači kako je 100% pouzdan. Što se samih rezultata tiče, tu nije ni moglo biti iznenađenja, ali drago nam je za vidjeti kako se stranica prati i u drugim (ponajviše susjednim) državama.

Demografski podaci - gradovi u Hrvatskoj

1bDemografija-Gradovi

Slično vrijedi kao i u prošloj napisanoj rečenici, logično je za vidjeti kako je Zagreb uvjerljivo prvi, ali drago nam je da prvih tisuću prolaze Rijeka i Osijek, a Varaždin također nije daleko od toga.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook