Intervju i izjave

CEPUŠ miran i siguran uoči Svjetskog juniorskog prvenstva: "Istrčati osobni rekord i nadam se prolasku dalje" (VIDEO)

Sven Cepuš Foto: Renato Branđolica Sven Cepuš

Sven Cepuš također je jedan od onih rijetkih koji imaju lijepu seriju i iskustvo nastupanja na velikim natjecanjima i došao je trenutak da se to nastavi u Finskoj i Tampereu, i to sutra (petak) u 9:25h, moguće je to i putem streama IAAF-a.

U kontekstu domaćih natjecanja i osvojenih medalja Sven je nesumnjivo prvo ime natjecanja, naime, u dvorani je osvojio seniorski naslov na 400m, juniorski naslov na 400, 800 i 4x400m te je vani nastavio u još boljem ritmu kada je na Zimskom prvenstvu Hrvatske osvojio juniorske medalje na 400, 800 i 4x400m, a najviše smo vidjeli nedavno na pojedinačnom juniorskom prvenstvu Hrvatske kada je osvojio naslove na 400, 800, 4x400 pa i 4x100 metara.

No to ne znači da je potpuno zadovoljstvo tu...

"Da, ova godina je zaista posebna za mene jer imam najviše naslova prvaka Hrvatske i medalja do sada, ali i dalje čekam pravi vrhunac sezone."

Preciznije rečeno...

"Dobro sam otvorio godinu u dvorani i jako sam zadovoljan sa rezultatom na 400m i istrčanih 48.10. Vanjski dio sezone je išao prema planu, istrčao sam nekoliko utrka na 800m bržih od 1:50 i to mi više ne predstavlja problem."

Ono što je najvažnije:

"Najjednostavnije rečeno - zdrav sam, bez ozljeda, treniram i trenirao sam dobro te sam spreman za ovo natjecanje."

U kontekstu nekih želja za Svjetsko juniorsko prvenstvo...

"U Finskoj hoću istrčati osobni rekord i nadati se prolasku u daljnji tijek natjecanja."

Za ostale reprezentativce jednostavno je sumirao:

"Čestitke svima koji su se natjecali u Mađarskoj na mlađejuniorskom EP, a sreću želim svima koji lete sa mnom u Finsku."

Sven će uskoro i putem Sjedinjenih Američkih Država na studiranje...

"Želio bih na svemu zahvaliti Trenerici Lili i cijelom 'Teamu 500'. Ove godine smo dobili par mladih i perspektivnih članova, a od sljedeće godine postajemo internacionalni 'team'".

Vremena za oproštaje i dodatne zahvale te analize će biti, a do tada mu želimo da jedan od vrhunaca sezone upravo doživi ovdje!

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook