Ostalo

VIDEO: Atletski klub Agram, najbolji klub Hrvatske u 2018. godini

Svemirski Agram Foto: AK Agram Svemirski Agram

Kao što smo već i ranije izvijestili, prema Pravilniku o bodovanju uspješnosti klubova četvrtu godinu uzastopno (petu sveukupno) proglašeni smo najuspješnijim atletskim klubom Hrvatske od strane Hrvatskog atletskog saveza. Možemo nadodati kako je nedavno za iduću godinu objavljeno novo izdanje spomenutog dokumenta tako da možemo reći da je ovim dosadašnjim i zaključen jedan višegodišnji ciklus.

Svake godine imamo i barem jedan prigodni video (obično drugačije tematike) povodom naših uspjeha, a iako smo već prijašnjih godina postigli neke nezamislive brojke, izrazito smo ponosni što smo i u 2018. godini uspjeli ponovno nadmašiti sami sebe i tako pokazali kako su granice i limiti tu da ih se nadmaše. Koliko god ponekad mislili da smo do navedenog već stigli.

Uspjeh je postignut nakon što smo proslavili 11 godina postojanja kluba, a kroz povijest taj broj je imao svoje poveznice i značenje. Mi smo pronašli jedno, kao što i sam video ove tematike sugerira. Iako je teško u njegovoj dužini 'strpati' sve što se događalo u 2018. godini, uvijek možemo ponuditi njegove sitne djeliće. Uživajte!

Najnovije vijesti:

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook