Međunarodna natjecanja

VIDEO: Lončarek u polufinalu dvoranskog EP do istog plasmana kao u kvalifikacijama

Ivana Lončarek Foto: screenshoot EA Ivana Lončarek

Ivana Lončarek završila je s ovogodišnjim nastupom na Europskom dvoranskom prvenstvu u polufinalnoj utrci 60m prepone.

Tako je na kraju zauzela poziciju kojom je i jučer ušla u ovu fazu natjecanja, a to je 16. mjesto, a istrčala je malo sporijih 8.27 naspram jučerašnjih 8.21. Ipak, svaka utrka je uvijek drugačija te je tako bilo i ovaj put. 

Od početka je djelovala kao da nije uspjela uhvatiti željeni ritam utrke te se u takvim situacijama (kada je u utrci s vama super brzih 7 preostalih djevojaka) teško izvući posebice u ovoj disciplini gdje nema previše prostora za poboljšanje u tako kratkom roku.

No i sam plasman u polufinale je lijep uspjeh kao i činjenica da je nastavljen kontinuitet nastupa na velikim natjecanjima i to sada već uzastopno kroz više godina.

Na kraju je za prolazak u finale trebalo istrčati 8.07 što je upravo vrijeme koje je istrčala druga Hrvatica Andrea Ivančević. Najbrže vrijeme i najbolji plasman sveukupno ostvarila je Luca Kozak iz Mađarske s rezultatom 7.97.

Čestitke Ivani na ostvarenjima tijekom ovog vikenda, ali i općenito u cijeloj dvoranskoj sezoni. Trčala je puno utrka, ostvarila više dobrih i brzih rezultata te sada slijedi malo odmora i pripreme za nastavak sezone, ali na otvorenom.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook