Međunarodna natjecanja

SLUŽBENO Šrut na Europskom prvenstvu u planinskom trčanju

Sjajna sezona Šrut se nastavlja! Foto: Renato Branđolica Sjajna sezona Šrut se nastavlja!

Prije odlaska u Tampere, Sandra Šrut zaputit će se u Skopje Makedoniju gdje je na rasporedu 24. izdanje Europskog prvenstva u planinskom trčanju.

Zaista se proteklih godina dobro razvilo za Hrvatsku da su lokacije održavanja natjecanja relativno blizu i samim time je mogućnost nastupa uvijek veća. Tako je prije dvije godine se trčalo u Italiji, prošle u Sloveniji, a sada na red dolazi Makedonija.

Na izbornoj utrci "Boroša" održanoj u 5. mjesecu iako je prvi puta nastupala na ovakvom tipu utrke (mislimo na planinsko trčanje), Sandra se 'na prvu' odlično snašla i oduševila sveprisutne tamo svojim nastupom.

S obzirom na to da se još uvijek radi o juniorki u zadnjoj godini staža, zaista bi bilo šteta ne iskoristiti to te će u toj konkurenciji i nastupati.

Samim time u manje od godinu dana Sandra će nastupiti na tri najveća međunarodna natjecanja, a sva tri različitog terena - Europsko prvenstvo u krosu (prošle godine u 12. mjesecu), sad ovaj tjedan Europsko prvenstvo u planinskom trčanju te malo više od tjedan dana poslije toga i Svjetsko juniorsko prvenstvo, na stazi.

Uistinu se malo tko može pohvaliti tim podatkom, a posebice netko tko zapravo još uvijek ima status prve ozbiljnije sezone u kraljici sportova koja kao što vidimo i dalje nudi različitih grana, ali i natjecanja. No malo tko to zaista može osjetiti u tako kratkom vremenskom roku kao što će Sandra koja tako još jednom potvrđuje enorman napredak i velik iskorak.

Čestitamo joj na tome i veselimo se 1. srpnju tj. ovoj nedjelji kada je na rasporedu njezin nastup o čemu ćemo više o danima pred nama. Bravo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook