Međunarodna natjecanja

SLUŽBENO Krešo, Malenica, Pevec, Šmid i Vuković na Europskom mlađejuniorskom (U18) prvenstvu

Službeni logo natjecanja Foto: EA Službeni logo natjecanja

Nakon Tbilisija (Gruzija) i povijesnog prvog izdanja prije dvije godine, idemo naprijed, idemo dalje, a sada su nam misli usmjerene na 2. izdanje Europskog mlađejuniorskog prvenstva ili prvenstva do 18 godina, kako vam draže.

Puno toga se događalo kroz ovu sezonu i puno je hrvatskih mlađih juniora ostvarilo odlične rezultate, a kada se uzme u obzir da je podosta normi naspram prvog izdanja još malo i olakšano u smislu ispunjenja, lijepo je za vidjeti broj od preko 20 atletičara koji će putem Gyora i Mađarske.

Naravno, prije svega vjerujemo kako će fokusi i koncentracija biti ispravni u smislu usmjerenosti na uspjeh na natjecanju, a ne neke druge sporedne i nevažne stvari. 

Veseli nas da će među njima biti i petero naših članova i članica, točnije:

  • Dominik Krešo (100m)
  • Eli Pevec (5000m hodanje)
  • Jakov Vuković (200m)
  • Roko Malenica (kladivo)
  • Tina Šmid (1500m)

Zanimljivo je i to da ćemo za razliku od prvog izdanja (kada smo bili blizu toga da imamo štafetu), imati hrvatski sastav i to u disciplini 100-200-300-400m (Švedska štafeta nije mrtva!) u kojoj bi prve dvije dionice trebali trčati naša dva člana, Krešo i Vuković, nakon čega bi palicu preuzimali Babić i Sluga, članovi AK Kvarnera. Zvuči obećavajuće, ali prije svega će se dečki ipak koncentrirati na pojedinačne nastupe, a zatim ovaj štafetni.

Od naših trenera tamo će biti Antonija Žalac i Matija Jakopović

Natjecanje počinje 5. srpnja, a završava 8. srpnja, a mi ćemo u danima koji slijede biti još opširniji i informativniji o nastupima naših članova i članica.

Njima sve čestitke na ostvarenim normama i zasluženim nastupima na jednom velikom natjecanju kao što je ovo, želimo im da tamo budu još bolji!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook