Međunarodna natjecanja

Rutinske pobjede Gredelj i Matošević, osobni Grdenića!

Četvrti naš predstavnik, Romana Tea Kirinić, bila je dio štafete hrvatske reprezentacije koja je također ostvarila pobjedu.

 

Na otvorenom državnom prvenstvu Slovenije za seniore i seniorke Marija Gredelj i Matea Matošević potvrdile su svoju klasu i opravdale ulogu favorita. Marija je na 400m prepone pobjedila s 1:02,09,a nešto kasnije uslijedila je i Matejina pobjeda na 3000m s 9:46,49!

 

Najavili smo jučer šansu Gorana Grdenića za postizanjem novog dobrog rezultata s obzirom na jaku konkurenciju i upravo se to dogodilo! Osvojio je 5.mjesto i njegov osobni rekord na 3000m od danas glasi 8:41,08!

 

Nastupala je i Romana Tea Kirinić na 4x400m. Štafeta hrvatske reprezentacije lagano je ostvarila pobjedu na ovom natjecanju, ali njihov primarni cilj, a to je bio ulazak u TOP15 najbržih rezultata ove sezone u Europi na 4x400m, nažalost nije ostvaren. Djevojke su na kraju trčale 3:39.53. No, treba napomenuti da nije nimalo jednostavno u ovakvoj utrci (nažalost bez prave konkurencije) postići željeni rezultati.

 

Službene rezultate iz Kopra možete pogledati ovdje. Nemojte propustiti pogledati galeriju, uvijek dostupnu OVDJE (Picasa) ili na našoj Facebook stranici.

 

Čestitamo našim atletičarima na pobjedama i rezultatima!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook