Međunarodna natjecanja

Prvenstvo Mediterana do 23 godine: Čukman šestoplasirani u finalu (VIDEO)

Hrvoje Čukman Foto: Renato Branđolica Hrvoje Čukman

Zaključak ovog međunarodnog vikenda došao je na drugom danu mlađeseniorskog prvenstva Mediterana gdje su od naših članova nastupali Hrvoje Čukman i Arijan Islami.

Hrvoje je u finalu 400m prepone pružio još bržu utrku u kojoj je istrčao 51.57 što je samo 10 stotinki sporije od njegovog najboljeg ovosezonskog rezultata otprije mjesec dana.

Uz rezultatski u ova dva dana, ostaje malo žal za ovom finalnom utrkom koja je na koncu imala idealan ritam za njega u smislu pokušaja 'hvatanja' norme za Europsko prvenstvo u Berlinu. Pobjednik Matteo Beria iz redova domaćina je trčao utrku brzu 50.52.

Ostao je dojam preko TV prijenosa da je u tehničkom smislu drugi zavoj bio nešto slabiji odnosno da je tu bilo nekoliko problema koji su ga malo usporili da stigne do još bržeg rezultata pa i plasmana. No, u tom smislu vremena je još dosta, bit će još utrka te vjerujemo da uz korekciju tih elemenata ćemo vidjeti još boljeg i bržeg Hrvoja! Jer trenutačno je vrlo konstantan i stabilan u svojim utrkama te je za očekivati kako ćemo u jednom trenutku dočekati onu koja će dodatno 'iskočiti'.

Prije toga u bacanju diska Arijan Islami nije uspio ostvariti jedan od ispravna tri hica pa tako ostaje bez plasmana dok je drugi hrvatski predstavnik Martin Marković osvojio prvu medalju (srebrnu) ovdje s hicem od 56.90 na čemu mu čestitamo, kao i isto srebrnoj Sari Aščić u visu.

Čestitamo našim predstavnicima na svemu ostvarenom ovdje u Jesolu!

  • Natjecanje: Prvenstvo Mediterana do 23 godine
  • Mjesto: Jesolo (ITA)
  • Datum: 10.6.2018.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook