Međunarodna natjecanja

Povratak u Dijamantnu Ligu: Šimić nastupa sutra na otvaranju sezone u Dohi

Ana ŠImić 2016. na DL u Šangaju Foto: screenshoot Ana ŠImić 2016. na DL u Šangaju

Još od 2016. godine nismo vidjeli Anu Šimić u Dijamantnoj ligi koja je kroz to vrijeme doživjela i određene promjene, dobre ili loše, to je tema za neki drugi put.

U ovom trenu nas više zanima i veseli Anin nastup koja će nastupati sutra od 17:55 kada je na rasporedu početak ženskog visa (po našem vremenu).

Kako i priliči ovoj najvišoj razini međunarodnih natjecanja, lista prijavljenih obećava napade na velike visine, a vidjet ćemo kako će se u samom startu ove sezone snaći i Ana koja je prije tjedan dana krenula u Splitu, ali ovo bi ipak trebala biti nešto drugačija priča s obzirom na razliku u razini, a i samom okruženju natjecanja.

Inače vrijedi istaknuti kako Ana već otprije ima iskustvo pobjeđivanja u ovom natjecanju, prije malo manje od 5 godina slavila je u Kini i Šangaju s tadašnjih 1.97m.

Listu prijavljenih možete pogledati u linku ispod članka, a uz sve lijepe želje za što boljim nastupom spomenimo još kako će i ove godine Dijamantnu ligu prenositi Sportklub (sutra je SK1 od 18h do 20h), a uz Željka Velu kao komentatora, na sukomentatorskom mjestu će mu se priključiti naš trener Matija Jakopović.

Sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook