Međunarodna natjecanja

Počinje SP za juniore i juniorke: Prvi u 'vatru' ide Mateo Kovačić

Mateo Kovačić nastupa prvi od Agramera Foto: AK Agram Mateo Kovačić nastupa prvi od Agramera

Polako smo se približili i dugoiščekivanom trenutku početka Svjetskog juniorskog prvenstva u Eugeneu. Sutra odnosno neki i prekosutra po našem vremenu nastupa 6 hrvatskih reprezentativaca, među kojima je naš član Mateo Kovačić.

Njegov nastup očekujemo u disciplini 400m, a kvalifikacije bi se trebale održati 22. srpnja u 17:35 po američkom vremenu, a po našem je to 23. srpnja u 2:35. Na 400m je prijavljeno 58 atletičara iz 40 zemalja. Startne liste su objavljene, nastupit će u pretposljednjoj skupini.

Bit će zanimljivo za vidjeti koliko Mateo u ovom trenutku može istrčati i nadamo se da će ispuniti svoj cilj, a to je da kvalifikacijsku utrku završi s novim osobnim rekordom. Njegova dobra forma nije upitna, ali treba uzeti u obzir kako će se snaći i adaptirati na jednom ovakvom natjecanju svjetske razine, a i tu su vremenski uvjeti koji prema prognozama koje smo gledali variraju.

Kiša je moguća, ali mi se iskreno nadamo se kako će vrijeme sve natjecatelje poslužiti od početka do kraja natjecanja.

Što se tiče potencijalnih prijenosa/streamova preko interneta uživo, prijenosa će negdje sigurno biti no ne znamo hoćemo li ga mi moći gledati. Watchathletics.com je najavio kako će se linkovi za streamove pojaviti par sati prije početka natjecanja, kao i trackie.com. Uostalom, za više informacija pratite našu Facebook stranicu.

Svim hrvatskim reprezentativcima želimo što uspješnije rezultate, sretno!

  • Natjecanje: Svjetsko prvenstvo za juniore i juniorke
  • Mjesto: Eugene (SAD)
  • Datum: 22.7.2014./23.7.2014.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook