Međunarodna natjecanja

Oporavljena Šimić sutra u francuskom Eaubonneu, nakon toga slijedi Poljska i Torun

Ana Šimić Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL Ana Šimić

Nakon manjih problema sa ozljedom tijekom međunarodnog skakačkog mitinga u Splitu, čini se da su se stvari u međuvremenu razvile u pozitivnom smjeru i sutra bi trebali vidjeti Anu Šimić u znatno boljem izdanju.

U gradiću kod Pariza, Eaubonneu očekuje nas "Meeting Féminin du Val d'Oise" koji svoju vrijednost potvrđuje činjenicom da se nalazi u "Indoor Area Permit" seriji Europske atletske asocijacije u kojoj se obično nalaze visokokvalitetni dvoranski mitinzi.

Uz to, pod svojevrsnim pokroviteljstvom se navodi ime nekadašnje višestruke olimpijske, svjetske i europske prvakinje Marie-José Pérec (400m) što je više nego hvalevrijedna referenca i drago nam je da se takvi velikani i dalje nalaze uz atletiku.

Samih informacija o samom mitingu baš i nema previše, spominje se početni termin od 20:45h, a od konkurencije se očekuju nastupi dugovječne Ruth Beitije te Iryne Herashchenko. Bude li sve u redu, idući Anin nastup možemo očekivati u poljskom Torunu, ali o tome ćemo više nakon sutrašnjeg natjecanja.

Sretno Ana!

Plakat natjecanja

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook