Međunarodna natjecanja

Meeting féminin du Val d'Oise 2016: Osmoplasirana Šimić sa preskočenih 184cm

Logo natjecanja Foto: femmesdesport.fr Logo natjecanja

Jučer se održao dvoranski miting u francuskom gradiću Eaubonne na kojem je nastupio niz poznatih europskih, ali i svjetskih imena među kojima je bila Ana Šimić

Nakon uspješno preskočenih 184cm, problemi su započeli na 187cm, visina nije upitna, ali u ovom trenutku nijanse ju dijele od preskakanja većih visina. Tako je npr. treći pokušaj na ovoj visini bio zamalo uspješan, letvica se zatresla, ali na kraju ipak nije ostala na svom mjestu.

Sigurno je da se još malo traži nakon problema sa ozljedom u Splitu, nadamo se da je prije svega nakon ovog mitinga zdravstveni bilten u redu i da će u Torunu biti u još boljem i sigurnijem izdanju.

Osim Ane, od hrvatskih atletičarki je ovdje nastupila i članica AK Zagreb-Ulix, Andrea Ivančević, njezin nastup u kvalifikacijama (8.10) smo i uspjeli snimiti naspram onog finalnog (8.05) kada su se pojavili problemi sa prijenosom koji je inače bio relativno dinamičan, ali sam ženski skok u vis se nije poklopio sa Aninim skokovima tako da smo u prijenosu vidjeli samo jedan.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook