Međunarodna natjecanja

Novi nastupi u SAD-u: Cepuš trčao prvih ovosezonskih 400m, Farkaš još brže na 1500m nego prošli put

Leonarda Farkaš Foto: FIU Leonarda Farkaš

Sven Cepuš i Leonarda Farkaš ostvarili su nove nastupe u sklopu sveučilišnih natjecanja za svoje ekipe.

Sven je tako trčao ponovno na domaćem stadionu u Lubbocku (Texas), samo za razliku od prošlog nastupa i 800m (1:49,30) sada je to bila dvostruko kraća dionica.

I za prvi nastup možemo reći da je krenulo sasvim dobro, istrčano vrijeme je ispod 48 sekundi tj. 47.62 što je ujedno bilo sveukupno 11. mjesto. Nakon 800ke vidljivo je da i na ovoj disciplini ima što za ponuditi, a bude li prilike i dobih uvjeta sigurno će biti motiva i za još brža vremena da se približi i svojim osobnim rekordima koji graniče s 47 sekundi.

S druge strane Leonarda je ponovno trčala 1500m u Coral Gablesu (Florida) i ciljem prošla u vremenu 4:38,78 što je brže nego nedavnih 4:39,41, a uz to je hvalevrijedan podatak kako je ovo treći najbolji rezultat (u sezoni na otvorenom) u povijesti njezine sportske sveučilišne ekipe (FIU Athletics).

U ovoj utrci navedeno je vrijedilo 2. mjesta, a želimo joj da u nekoj od idućih dodatno poboljša statističke knjige u ovom polju tim više što je i dalje aktualan osobni rekord otprije malo manje od 2 godine kada je u Osijeku istrčala 4:34,89.

Čestitke!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook