Međunarodna natjecanja

NEW PB Kožuhar više nego sjajno započeo sezonu na otvorenom, nikad brži na 5000m!

Zlatko Kožuhar Foto: CBU Zlatko Kožuhar

U nekim djelovima Sjedinjenih Američkih Država polako započinju i sveučilišne sezone na otvorenom, a upravo to slučaj je Zlatka Kožuhara i CBU Lancersa za koje tamo nastupa.

Fullerton u Californiji održao je "Ben Brown Invitational" natjecanje gdje nas je najviše zanimala utrka na 5000m u kojoj je trčao naš član.

Pripalo mu je 7. mjesto, ali to nam je manje važno od sjajnog rezultata koji je ostvario, 14:30,73 čime je popravio svoj prijašnji osobni rekord za više od 13 sekundi!

Ujedno mu je to sada već i treća uzastopna sezona koju trči ispod 15 minuta kada je ova disciplina u pitanju, a prisjetit ćemo se kako je u prošloj bilo i ponešto problema s ozljedom koja je uspješno sanirana te se vratio u SAD više nego motiviran za nova najbolja postignuća na vlastitoj razini.

Kao što vidimo, već u prvoj ovosezonskoj 'otvorenoj' utrci krenuo je u tom smjeru i nema druge nego da mu poželimo nastavak istoga, a iduća utrka trebala bi biti 2. travnja.

Naravno, ako sve bude u redu po pitanju rasporeda koji COVID-19 učestalo zna mijenjati, ali nekako vidimo da se svi polako počinju opirati tome te neka tako i ostane.

Čestitamo Zlatku, sretno dalje!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook