Međunarodna natjecanja

Mužarić među prvih 8 na EP za juniore i juniorke!

Valentina Mužarić je još dalje bacila kuglu nego u kvalifikacijama i osvojila 8.mjesto!

 

Nakon jutarnjih 15.02, uslijedilo je popodnevnih 15.05, rezultat kojim je Valentina završila svoj nastup među najboljih 8 u Europi. Najbolje je bacala u početnoj i posljednjoj seriji. U prvoj seriji bacila je 14.91 i s tim rezultatom osigurala plasman u prvih 8 i još dodatna 3 pokušaja u kojima je još popravila dojam. Zadnja serija donijela je hitac od 15.05!

 

Za medalju je ipak bilo potrebno bacati preko 16 metara što je u ovom trenutku ipak prevelika daljina za nju, ali i tu "barijeru" će jednom "probiti"! Valentini je ovo bio prvi i nadamo se ne posljednji nastup na jednom od velikih natjecanja, s još više treninga i iskustva doći će još kvalitetniji rezultati! Ako ste gledali prijenos, mogli ste primjetiti njezino nezadovoljstvo današnjim bacanjima, ali kada se "ohladi", shvatiti će da je ostvarila zaista lijep uspjeh. Nove prilike za još bolje rezultate slijede, a jedna od njih je sigurno idući tjedan kada se održava Pojedinačno PH za seniore i seniorke.

 

Čestitamo Valentini, ne može baš svatko biti osmoplasirana juniorka u Europi! Prvo je trebalo izboriti normu pa zatim kvalificirati se za finale, a te prepreke je ona uspješno prošla i zaslužila svoj nastup u finalu. Bravo!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook