Međunarodna natjecanja

Međunarodni miting Slovenska Bistrica 2018: Pobjede Čukmana i Cepuša, osobni rekord Pravdice (VIDEO)

Uz 2. mjesto Wande Haber Zelanto na 400m prepone Foto: AK Agram Uz 2. mjesto Wande Haber Zelanto na 400m prepone

U dobrim vremenskim uvjetima i okolnostima odvilo se još jedno natjecanje u Slovenskoj Bistrici, bilo je to 18. izdanje u kojem su naši atletičari vrlo dobro nastupali.

Tako je Hrvoje Čukman na 400m prepone stigao do još jedne pobjede istrčavši 51.79 u utrci koja nije uspjela biti brža od one prije tri tjedna, ali sezona se polako 'zahuktava' i bit će još prilika za još bržim utrkama. Veseli i ova pobjeda.

Malo prije njega u ženskoj utrci trčala je Wanda Haber Zelanto, vrlo slično kao i u srijedu na Dinamovom mitingu, tada je bilo 1:00,61, a sada je ciljem prošla u vremenu 1:00,68, dakle vrlo blizu.

S dobrim utrkama nastavio je i Sven Cepuš na 800m i ostvario pobjedu 1:49,21, za sekundu brže od drugoplasiranog Šalamona. Nadamo se nastavku utrka i u tjednima pred nama.

Skok u dalj tradicionalno se dobro skače na ovoj lokaciji, pa zašto to i ovaj puta ne bi bio slučaj. Tako je Filip Pravdica ostvario svoj najdalji skok karijere, viđen je u posljednjoj seriji kada je izmjereno 7.68 što je za 3cm bolje od prijašnjih 7.65.

Vidljivo je kako Filip bitno bolje djeluje na otvorenom te je za nadati se da nastavi ovim daljinama, znamo da u njemu uvijek ima rezerve za još više.

Čestitamo!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook