Međunarodna natjecanja

Krenimo s prijavama: PRELIMINARNI RASPIS za Miting otvorenja sezone 2017.

Vizual Foto: AK Agram/Renato Branđolica Vizual

Spreman je dokument s prvim bitnim i najosnovnijim informacijama za 6. izdanje našeg Mitinga otvorenja sezone, na rasporedu 6. svibnja.

Prvo izdanje raspisa u njegovom preliminarnom izdanju možete pronaći u linku ispod članka. On je potencijalno još uvijek podložan promjenama (ali onima koje ćemo mi eventualno inicirati) no isto tako jasno pokazuje smjer u kojem smo odlučili da natjecanje ode ove godine.

Trebalo bi ovo biti jedno pomalo drugačije izdanje mitinga naspram prijašnjih godina s obzirom na jedan zasigurno drugačiji program koji uključuje rijetko viđene pa čak možda i do sad neviđene discipline(u) na ovim prostorima.

Po običaju je tu bilo puno želja i interesa i realno je da naprosto ne možemo sve obuhvatiti te samim time zadovoljiti, ali sigurni smo kako će jedan dio pronaći nešto za sebe. Kao što smo rekli na početku, sve može biti upitno na ovom mitingu, ali memorijalna disciplina muškog skoka u vis "Goran Subotić Tratinčica" ne.

Sada slijedi razdoblje u kojima ćemo vas svakodnevno informirati o stvarima za koje mislimo da bi ih trebali znati. 

Koristimo priliku i pozivamo sve atletske klubove, njihove atletičare i atletičarke, atletske djelatnike, ljubitelje, simpatizere itd. da nam se pridruže na stadionu uz Savu na novom otvaranju, vjerujemo, još jedne sjajne sezone. Kako za naš klub, tako i za ostale. Ne sumnjamo, uzbuđenja neće nedostajati!

14:00

 

 

 

Kladivo (M)

Seniori

15:00

 

 

Troskok (M)

Motka (M)

 

Kladivo (Ž)

Seniorke

15:40

 

Vis (Ž)

Disk (M)

Seniori

16:00

OTVORENJE NATJECANJA

16:10

5000m (M+Ž)

Dalj (Ž)

 

16:40

100m (Ž)

Vis (M)

Memorijalna disciplina „Goran Subotić Tratinčica“

 

16:55

1 milja (M)

 

Kugla (M)

Seniori

17:05

200m (M)

 

Koplje (Ž)

Seniorke

17:30

1 milja (Ž)

 

 

17:40

300m (Ž)

 

 

18:00

500m (M)

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook