Međunarodna natjecanja

Kotur s novim rezultatom sezone blizu medalje na drugom danu seniorskog prvenstva Balkana, osobni rekord za Matošević

Logo saveza Foto: balkan-athletics.eu Logo saveza

Iza nas je i seniorsko prvenstvo Balkana održano u Staroj Zagori, Bugarskoj, a tijekom drugog dana nastupali su Matea Matošević, Katarina Ivšac, Milan Kotur i Goran Grdenić.

Najbliži medalji od naših članova bio je Milan Kotur na 400m prepone koji je nastavio s poboljšavanjem rezultata sezone iz utrke u utrku. U ovoj je u cilj ušao s 52.54 te tako zauzeo 4. mjesto. Na 3000m nastupao je Goran Grdenić koji nije uspio ponoviti nedavno izdanje iz Ljubljane kada je značajno poboljšao osobni rekord. Danas je istrčao 8:47,84, rezultat vrijedan 7. mjesta.

Matea Matošević još je malo popravila svoj osobni rekord na 1500m, nakon 4:26,23 u Ljubljani, danas je bila još malo brža i s 4:26,07 ciljem prošla kao sedmoplasirana. Dobra dva nastupa u ova dva dana su iza nje, a ne bude li bilo problema s ozljedama, sigurno ćemo još dobrih rezultata vidjeti pred kraj atletske sezone. Na 400m prepone u ženskoj konkurenciji nastupala je Katarina Ivšac, istrčala je spomenutu dionicu za 1:05,36 i tako osvojila 6. mjesto.

Kraj natjecanja donio je štafete 4x400m, a u ženskoj je prvu izmjenu trčala Anamarija Petters, nakon čega su dalje redom trčale Marija Hižman, Kristina Dudek i Anita Banović. Postigle su vrlo dobro vrijeme (3:38,49), a takav je i plasman (2. mjesto)!

Čestitamo!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook