Međunarodna natjecanja

Hrelec, Lazarić i Petters započeli sezonu na otvorenom u SAD

Nikolina Hrelec, Paolo Lazarić i Anamarija Petters Foto: Renato Branđolica Nikolina Hrelec, Paolo Lazarić i Anamarija Petters

U razmaku od tjedan dana naši članovi u Sjedinjenim Američkim Državama započeli su sa svojim prvim nastupima u sezoni na otvorenom.

Poznato je da njihove sezone počinju ranije i serija natjecanja samo se nastavlja, tako da ne sumnjamo kako vijesti u ovom razdoblju neće nedostajati.

Anamarija Petters prošlu subotu je nastupala na 'domaćem' terenu u Texas Arlingtonu (a to je upravo i njezin fakultet) gdje je sveukupno bila 4. na 800m istrčavši 2:14,87, a ovaj tjedan u Austinu (također Texas) se održalo natjecanje prepuno različitih štafeta.

Čini se kako tamo Anamarije nije bilo, ali zato su nastupali Nikolina Hrelec i Paolo Lazarić. Potonji nije bio u pravom visaškom izdanju s obzirom na preskočenih 190cm, a tjedan ranije je bio znatno uspješniji preskočivši 2.01m. Nikolina je trčala 800 i 1500m. Na kraćoj distanci je bila uspješnija osvojivši 9. mjesto s vremenom 2:14,19 (bez konvertiranja, da ne bi bilo zabune) dok je na ovoj dužoj u cilju s 4:53,66 bila 13.

Čestitamo na dosadašnjim te sretno u idućim nastupima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook