Međunarodna natjecanja

Filipović, Kožuhar i Penezić u sastavu reprezentacije za Prvenstvo Balkana za mlađe juniore i juniorke

Zlatko Kožuhar, Dora Filipović i Bruno Penezić (s lijeva na desno) Foto: AK Agram Zlatko Kožuhar, Dora Filipović i Bruno Penezić (s lijeva na desno)

Idući četvrtak, 15. svibnja, u Slivenu (Bugarska) održati će se Prvenstvo Balkana za mlađe juniore i juniorke, a među njima očekujemo nastupe troje naših članova.

Dora Filipović pojedinačno će nastupat u dvije discipline, 100m i 400m, a tu je i štafeta 4x100m. Kod mlađih juniora Zlatka Kožuhara očekuje 2000m zapreke, a Brunu Penezića skok u dalj i 4x100m štafeta. Sastav preostalih reprezentativaca iz drugih klubova možete pronaći ovdje. Od naših trenera na (dalek) put ići će Antonija Žalac.

Reprezentacija na put kreće u utorak 13. svibnja 2014. sa autobusnog kolodvora Zagreb (okupljanje reprezentacije u 9:30). Za nastup je potrebno ponijeti reprezentativnu Nike opremu, za reprezentativce koji nemaju opremu ista će biti podijeljena po dolasku u Bugarsku.

O samom natjecanju još nema nikakvih informacija poput satnice, ali pratite našu Facebook stranicu i sigurno nećete ostati uskraćeni za informacije.

Čestitamo našim članovima na pozivima!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook