Međunarodna natjecanja

Drama na juniorskom EP gluhih: Štefanac u posljednjoj seriji do nove zlatne medalje!

Dobro raspoloženje za novi naslov Foto: HSSG Dobro raspoloženje za novi naslov

Nema odmora u Karlsruheu za Lauru Štefanac, u manje od 24h uslijedila je iduća disciplina, bacanje kugle. Isto tako, uslijedio je novi trijumf!

Bez sumnje, zanimljivo natjecanje sa sjajnim ishodom za nas po završetku ove discipline. Nije bilo previše vremena za razmišljanje i popravljanje s obzirom na to da je nastupio nešto manji broj natjecateljica (4) i samim time pauza između pokušaja je bila manja nego inače, ali očito da Lauru to na kraju nije smetalo.

Kao i u bacanju koplja, prvi hici bili su nešto sigurniji naspram kasnijih. U drugoj seriji preuzela je vodstvo koje gubi onog časa kada u trećoj seriji natjecateljica iz Rusije baca preko 12 metara, točnije, bio je to hitac od 12.10. 

Počela je u tom trenutku i Laura dalje bacati, ali najbolje je sačuvala za kraj, u posljednjoj seriji kada je bacila kuglu na 12.30! Ima ona ove sezone i bolje rezultate od današnjeg, ali naravno da ne možete biti na identičnoj razini svaki dan.

Uostalom, to je na kraju i nebitno, naša prvakinja je u pravom trenutku pokazala da ima šampionskog duha u sebi i tako postala dvostruka europska juniorska prvakinja!

I bolje od tog ni ne može jer iako sutra nastupa u bacanju diska (11h), to neće biti u sklopu juniorskog, već mlađeseniorskog prvenstva. U prijevodu, sutra pratimo 'lov' na prvu mlađeseniorsku medalju.

Od srca čestitamo na novom naslovu i pobjedi, želimo joj nastavak ovog uspješnog natjecanja i sutra, na posljednjem danu natjecanja. Bravo!

  • Natjecanje: Europsko juniorsko prvenstvo gluhih i nagluhih
  • Mjesto: Karlsruhe (GER)
  • Datum: 26.8.2016.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook