Međunarodna natjecanja

Cepuš, Filipović, Mrčić, Svalina i Vukančić na 12. Europskom mlađeseniorskom prvenstvu

Filip Mrčić, Katarina Vukančić, Sven Cepuš, Dora Filipović i Filip Svalina Foto: Renato Branđolica/EA Filip Mrčić, Katarina Vukančić, Sven Cepuš, Dora Filipović i Filip Svalina

Nakon Poljske i Bydgoszcza, došao je red na Ševdsku i Gävle gdje će sveukupno nastupiti desetero hrvatskih reprezentativaca, a čak polovinu reprezentacije čine naši članovi i članice. Cjelovit popis reprezentativaca vidljiv je u linku ispod članka tj. službenoj objavi Hrvatskog atletskog saveza.

Švedska je ove godine vrlo željena natjecateljska destinacija, ne samo ovih uzrasta već i oni još mlađih s obzirom na to da juniori i juniorke (U20) putuju prema Boråsu, još jednom tamošnjem gradiću.

No to je na rasporedu od 18. do 21. srpnja, a nas u ovom trenu više zanima ovo U23 natjecanje koje se odvija od 11. do 14. srpnja, a po prijavi bi od naših trebali nastupiti:

  • Dora Filipović - 200 i 400m
  • Filip Mrčić - Skok u vis
  • Filip Svalina - 3000m zapreke
  • Katarina Vukančić - 10000m
  • Sven Cepuš - 800m

Detaljnije o njihovim nastupima ćemo u danima koje slijede, a do tada je red da se čestita na ispunjenim ili potvrđenim normama ove godine kojima su zaslužili svoje nastupe na novom velikom natjecanju. Bravo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook