Međunarodna natjecanja

Bratulić, Vukančić, Šrut, Farkaš i Kožuhar na 25. Europskom prvenstvu u krosu!

Petar, Katarina, Sandra, Leonarda i Zlatko Foto: Renato Branđolica/AK Agram Petar, Katarina, Sandra, Leonarda i Zlatko

Nedjelja i 9. prosinca rezervirani su za jubilarno 25. izdanje Europskog prvenstva u krosu koje se nakon Šamorina i Slovačke seli u Tilburg i Nizozemsku na kojem će ponovno biti čak petero naših članova i članica.

Tako i treći put u povijesti našeg kluba za ovo natjecanje 'iznjedrili' smo navedeni broj reprezentativaca, s tim da neki od njih sada već i imaju prošlogodišnjeg iskustva.

  • Zlatko Kožuhar - utrka juniora
  • Katarina Vukančić, Sandra Šrut i Leonarda Farkaš - utrka juniorki
  • Petar Bratulić - utrka mlađih seniora (do 23)

Naspram prošle godine kada je jedino iskustvo imao Petar (kojem će ovo biti 4. nastup!), sada je situacija upravo suprotno i od navedenih jedino je Leonarda ona koja će debitirati za Hrvatsku na jednom velikom natjecanju kao što EP u krosu nesumnjivo jest. Za Zlatka, Katarinu i Sandru ovo je drugi nastup u istoj konkurenciji.

Prisjetimo, prošle godine u prohladnom Šamorinu posebno se istaknula Vukančić koja je možebitno imala i najbolji nastup od svih hrvatskih reprezentativaca. Šrut je tek ovdje 'zagazila' u ozbiljne atletske vode dok je Kožuhar u ovom trenutku sigurno u još boljoj formi naspram prošlogodišnje i sve to uz 'starosjedioca' Bratulića daje razloge za optimizam i što kvalitetnije nastupe.

Ujedno će to biti istinski zaključak ove godine i sezone u 2018. godini kada je u pitanju međunarodna scena i natjecanja.

Kroz nekoliko dana imat ćemo još jednu najavu s dodatnim informacijama svezi ovog natjecanja, a do tada želimo našim odabranima što bolje završne pripreme i u konačnici nastupe!

Isto vrijedi i za cijelu Hrvatsku, kompletan popis reprezentativaca možete vidjeti u linku ispod članka koji vodi na službenu objavu Hrvatskog atletskog saveza.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook