Međunarodna natjecanja

Bratulić predstavlja Hrvatsku na Balkanskom prvenstvu u polumaratonu!

Petar Bratulić Petar Bratulić

U Zagrebu će se održati prvo Balkansko prvenstvo nakon 3. mjesecu, i to u polumaratonu.

Natjecanje će se održati u sklopu 5. Zagreb 21 (Zagrebački proljetni polumaraton) iako je jasno da vrijeme više i nije toliko proljetno. Upravo radi toga se starta ovu nedjelju i to u 8 ujutro s idejom izbjegavanja što većih temperatura.

Iz navedenih razloga svakako se nadamo da će u to vrijeme biti koji Celzijev stupanj niže kako bi natjecatelji imali što bolje uvjete. Trenutno je prijavljeno preko 2000 natjecatelja, a među njima bi trebalo biti 30 natjecatelja iz 9 država u sklopu navedenog natjecanja. Trebalo je biti još malo više, ali znamo kako se po pitanu granica i restrikcija svaki dan nešto novo događa tako da je i ovo više nego lijep odaziv.

Što se naše reprezentacije tiče, iz našeg kluba očekujemo nastup Petra Bratulića, a njemu bi se trebao priključiti Dorian Miškulin iz Svetica dok kod žena su najavljene Bojana Bjeljac iz Dinamo-Zrinjevca i Matea Parlov Koštro iz Svetica.

Osim Balkanskog, ujedno će ovo biti i pojedinačno te ekipno prvenstvo Hrvatske u polumaratonu gdje iz našeg kluba očekujemo još nastupe Domagoja Jakopovića i Ivana Dračara.

Svima naravno želimo puno uspjeha i što bolje rezultate, kao i samoj organizaciji da sve protekne u najboljoj situaciji posebice kada je COVID-19 u pitanju. Sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook