Domaća natjecanja

Vrhunac domaće sezone na (otvorenom) Pojedinačnom seniorskom prvenstvu Hrvatske 2018

Pogled 's visoka' Foto: AK Agram Pogled 's visoka'

Mjesec srpanj zaključit ćemo natjecanjem u kojem ćemo dobiti najbolje seniore i seniorke u Hrvatskoj za ovu godinu.

Nakon prošlogodišnjeg nešto ranijeg termina, natjecanje je ove godine prigodno smješteno pred Europsko prvenstvo u Berlinu što je očito odgovaralo i mnogim stranim natjecateljima s obzirom na to da je prijavljeno dosta natjecatelja izvan konkurencije tj. naše države.

Preliminarne startne liste sa satnicom i ostalim tehničkim uputama mogu se pronaći u linku ispod članka.

Primjetan je nesrazmjer između određenih tehničkih disciplina gdje se negdje natjecatelji mogu nabrojati na prste jedne ruke dok s druge strane neki će se morati ponovno naoružati strpljenjem. No toga zapravo imamo na svakom prvenstvu svake godine...

Trčanja su dosta ujednačena (s pokojim izuzetkom) i ponovno tu se nudi par disciplina koje bi mogle ponuditi puno neizvjesnosti do samog kraja utrke. 

Ujedno će ovo natjecanje za mnoge označiti kraj prvog djela sezone (možda za neke i potpuno) izuzevši onih koji nastupaju na Europskom prvenstvu od 6. do 12. kolovoza, a nova domaća uzbuđenja ponovno slijede od 9. mjeseca.

Među njima koji će biti u Berlinu ima mnogih koji se natječu kroz subotu i nedjelju, tako iz naših redova svakako vrijedi istaknuti Anu Šimić i Mateu Matošević, ali i Svena Cepuša koji je prijavljen na više disciplina.

Podsjećamo, zahvaljujući Zagrebačkom atletskom savezu kao suorganizatoru ovog natjecanja, sutra će u našoj izvedbi biti dostupan i live stream natjecanja koji će počinjati s bacanjem kladiva.

U prijevodu, u subotu počinjemo u 16h, a u nedjelju u 15:30h na YouTube LIVE kanalu ili Facebook LIVE stranici (s tim da je na Facebooku limit od 4 sata prijenosa).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook