Domaća natjecanja

Vikend u znaku krosa, bacanja, Holjevke... (VIDEO)

Lijep pogled na ovogodišnjjeg domaćina Ekipnog PH u krosu Foto: see-river.net Lijep pogled na ovogodišnjjeg domaćina Ekipnog PH u krosu

Nakon prošlog vikenda kada se od nama važnih stvari održavalo Prvenstvo Balkana u dvorani, stižemo do znatno popunjenije i zanimljivije subote i nedjelje.

Nakon prošlogodišnje Vrbovečke trilogije, ova godina nudi već drugačiji početak s obzirom da će se Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu održati u Koprivnici.

Natjecanje koje broji skoro 500 natjecatelja garantira nova uzbuđenja na otvorenoj sezoni, a u ovom broju možemo se pohvaliti sa 75 prijavljenih natjecatelja.

Nakon 5. uzastopnih godina osvajanja naslova u ovom natjecanju, ponovno se nalazimo pred velikim izazovom postavljenim od ostalih klubova i naravno kako će svi naši atletičari i atletičarke težiti što boljem ostvarenju u pokušaju da i ove godine pobijedimo. No kao i svake godine, neće biti nimalo jednostavno.

Startne liste se mogu pronaći ispod članka.

Nedjelja u dva oprečna kraja, dva događaja, u Splitu natjecanje s fokusom na bacače i bacačice, tradicionalno se tamo održava Zimsko prvenstvo Hrvatske u bacanjima.

S druge strane, u Zagrebu nas očekuje 2. izdanje cestovne utrke "Holjevka", kao i prošle godine, trči se distanca od 10km.

Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog izdanja, s pravom možemo očekivati isto, start utrke u nedjelju je u 11h, a za više informacija možete pogledati službenu stranicu u linku ispod članka.

Gdje god bili i natjecali se, sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook