Domaća natjecanja

VIDEO: Hrvatska atletika voli štafete, neovisno o dvoranskoj ili sezoni na otvorenom

Predstavljanja su iz godine u godinu sve bolja i bolja Foto: AK Agram Predstavljanja su iz godine u godinu sve bolja i bolja

1. izdanje Dvoranskog prvenstva Hrvatske u štafetama potvrdilo je ono što smo (zapravo) znali i ranije.

Što se tiče naših uspjeha o njima možete u zasebnim objavama:

Ova je više kao neki općeniti zaključak. Sada već pomalo davne 2016. godine smo krenuli s prvim izdanjem na otvorenom i višegodišnji uspjesi ovog natjecanja iznjedrili su novu, možda još i specijalniju dvoransku inačicu. Natjecanje na otvorenom nastalo je po uzoru na Svjetsko prvenstvo u štafetama dok je ideja za ovim natjecanjem ponajviše nastala upravo radi PH u štafetama na otvorenom.

Spominjući Svjetsko prvenstvo, zanimljivo je za spomenuti kako je Svjetska atletika zapravo i podržala ovaj projekt s uvrštavanjem natjecanja u kalendar kao i (seniorskih) disciplina istog.

Ova dvoranska priča zasigurno je jedan unikat kojim se svi skupa možemo ponositi i ne bi se čudili kada bi se uskoro u još nekim zemljama mogla pojavljivati ova natjecanja na nacionalnoj razini. A i više od tog.

Do tada koristimo priliku za zahvalu svim atletičarkama, atletičarima, klubovima, trenericama, trenerima i svima drugima što su bili dio ovog natjecanja koje mnogi klasificiraju kao najdražim. Ne čudi to za naše prostore gdje nije tajna da nam i po nekom mentalitetu ekipni sportovi (igre) visoko kotiraju tako da ovakva 'koketirajuća' natjecanja zasigurno imaju budućnost.

Kao organizatori smo se (kao i na otvorenom) za ovo natjecanje potrudili dodatno ga začiniti, a opet da ne kopiramo u potpunosti prezentaciju natjecanja vani.

Naravno, govorimo o predstavljanju koje smo ovdje imali u igri mraka i svjetlosti što je sukladno prema našim očekivanjima i bio atraktivan potez. Uostalom, kako smo i najavili pravi mali spektakl, kako na terenu, tako i izvan njega.

Zato i donosimo jedan kratki video, tzv. (sve popularnije) "Reel"-ove ili "Short"-ove koji se tiče predstavljanja, a to je samo jedan mali dio svega onoga što smo vidjeli i što se može pogledati preko snimke našeg prijenosa. Uživajte!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook