Domaća natjecanja

Uspješno 1. izdanje Holjevke, 2. mjesto za Matošević

Logo natjecanja Foto: holjevka.com Logo natjecanja

Jutarnji i podnevni dio nedjelje u Zagrebu proveli smo na novoj cestovnoj utrci dugačkoj 10km naziva Holjevka, a nastupilo je čak 645 natjecatelja!

Među njima je bila Matea Matošević koja je u jednoj mirnoj (za sebe) utrci istrčala 35:46 i tako sigurno osvojila 2. mjesto. Uz nju je nastupala Željka Vojnović, njezinih 1:00:53 vrijedilo je 108. mjesta.

Početak utrke vidjeli smo na Mostu slobode i bilo je zanimljivo vidjeti jedan takav početak po uzoru na mnoge velike međunarodne priredbe koje se održavaju diljem svijeta (npr. nama geografski blizak Bečki maraton) i takva se odluka pokazala kao pun pogodak.

Većinom se trčalo Avenijom Većeslava Holjevca (prema kojem je i inspiriran naziv utrke), a cilj utrke postavljen je pored jezera Bundek gdje je svakog trkača ili trkačicu dočekala posebno izrađena medalja za ovo natjecanje kao simbolična uspomena na prvo, vjerujemo ne i zadnje izdanje.

Čestitamo svima na sudjelovanju i ostvarenim rezultatima, a jednako tako se i zahvaljujemo svima koji su svojim prisustvom dodatno pomogli u stvaranju dobre i pozitivne atmosfere oko Holjevke!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook