Domaća natjecanja

Sutra 62. Hanžekovićev memorijal

Logo zagrebačkog mitinga Foto : zagreb-meeting.com Logo zagrebačkog mitinga

Atletski stadion SRC Mladost sutra će ugostiti najveće svjetske atletske zvijezde, ali prije toga očekuje nas prednatjecanje "Brže, više, jače" u kojem sudjeluju kadeti i kadetkinje, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje te limači i limačice.

Svečano otvorenje mitinga je u 18:30h, ali ako sutra imate više slobodnog vremena dođite dati podršku najmlađim natjecateljima, za njih natjecanje počinje već od 13:45h. Tada će započeti bacanje kugle, a kasnije od tehničkih disciplina slijede vis i dalj. Od trkačkih disciplina gledati ćemo utrke na 60m, 600m i 1000m. Natjecanje će zaključiti limači i limačice koji će nastupiti nakon otvorenja mitinga.

Nastupati će atletičari i atletičarke četiriju zagrebačkih atletskih klubova, a to su Dinamo, Zagreb-Ulix, Aviokarte.hr i naš klub. Za naš klub predviđen je nastup od čak 42 atletičara i atletičarki.

Nakon toga na scenu stupaju atletičari iz drugih zemalja, zvijezde ovog mitinga (Felix, Jeter, Oliver, Richardson, Kozmus, Hoffa, Majewski, Whiting, Makhloufi...) ali biti će puno i domaćih predstavnika, naravno kako je među njima najveća uzdanica i glavna zvijezda olimpijska pobjednica Sandra Perković. Uostalom, da bi izbjegli daljne nabrajanje, pogledajte startne liste.

Vjerujemo kako će stadion po običaju biti popunjen i kako nas sutra očekuje jedan lijep atletski dan! Svima želimo puno sreće, od najmlađeg do najstarijeg natjecatelja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook