Domaća natjecanja

Sjajna najava za zaključak riječkog serijala: Šimić nakon tri godine ponovno na dvoranskom seniorskom PH

Prošli puta na istom mjestu 185cm, koliko će u 2016? - Ana Šimić Foto: Patrick Smith/Getty Images Prošli puta na istom mjestu 185cm, koliko će u 2016? - Ana Šimić

Hrvatska olimpijka, nakon što je posljednji put na spomenutom natjecanju nastupala prije tri godine, vraća se u Rijeku na Pojedinačno prvenstvo Hrvatske s ciljem da ostvari novi najbolji rezultat sezone.

Prijašnjih godina nije mogla nastupiti u konkurenciji ovog natjecanje s obzirom na to da je bila bez kluba, ali sada s obzirom na to da je naša članica, ima pravo nastupa na ovom natjecanju u atletskoj dvorani kod Kantride.

Podsjetimo, dvoransku sezonu započela je sa skokom od 182cm na skakačkom mitingu u Splitu nakon čega na jakim međunarodnim dvoranskim mitinzima u Eaubonneu (Francuska) i Torunu (Poljska) preskače 185 pa 187cm.

U nedjelju se očekuje osvajanje seniorskog naslova prvakinje Hrvatske, ali i podizanje letvice skoka u vis na još veće visine od spomenutih rezultata što bi u pozitivnom ishodu rezultiralo rezultatom sezone.

Prvenstvo Hrvatske (21.2.) počinje u 14h, a njezin nastup se očekuje oko 15:15h kada je na rasporedu skok u vis seniorki. Kraj natjecanja predviđen je poslije 18h.

Naravno, nije ona jedina natjecateljica ovog natjecanja, u samoj cjelini očekujemo jedno natjecanje dostojno ove razine i nadamo se kako ćemo vidjeti i vrhunske atletičare drugih klubova u drugim disciplinama da se dodatno uveća značaj samog natjecanja.

Veselimo se novim brzim 60kama ('glat' i prepone) kao i novim serijama te pokušajima na tehničkim disciplinama (valjda ovaj puta neće dalj biti izvan konkurencije) za dostojan zaključak serijala dvoranskih prvenstva Hrvatske u Rijeci.

Svima želimo puno sreće i što uspješnije nastupe!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook