Domaća natjecanja

Kiša poštedjela prvo Zimsko prvenstvo Agrama u krosu

Brojna utrka mlađih kadetkinja Foto: AK Agram Brojna utrka mlađih kadetkinja

Nakon 2014. godine kada smo održali prvo klupsko prvenstvo u krosu ali tada još u godišnjem dobu jeseni, danas smo po prvi puta imali kros prvenstvo za vrijeme zime.

Vremenska prognoza nam nije bila nimalo sklona, ali svjesno smo ušli u svojevrstan rizik jer na kros natjecanjima u ovom periodu nikad ne znate što vam varljivo vrijeme može ponuditi. Natjecanje je ujedno i poslužila kao mini-proba za Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu (kod nekih dobnih kategorija).

Održali smo natjecanje u 5 utrka odnosno 6 dobnih kategorija. Kod mlađih kadeta najbrži je bio Marko Orešković (1:52) uz drugoplasiranog Antonija Belasa i Brunu Di Giustu.

Beata Bujdo bila je najbrža mlađa kadetkinja s vremenom 1:49, a na 2. i 3. mjestu poredale su se Ana Petrović i Antea Mirković.

Kod starijih kadeta najbrži je bio Antonio Frančić (2:29), a na postolju su se uz njega našla dva Lovre, Obajdin kao drugoplasirani i Ištvančić kao trećeplasirani.

U utrci starijih kadetkinja Marta Bošnjak je u završnici stigla kao pobjednica u cilj (2:53) dok su Ema Vukadin i Lea Glas osvojile srebro i broncu. 

Najduže su trčali juniori (mlađi i stariji), Dorian Smoljan i Luka Umičević 'okitili' su se zlatnom i srebrnom medaljom, a kod juniorki je uvjerljivo pobijedila Valentina Jozić nakon čega u cilj kao medaljašice stižu drugoplasirana Ariana Baronica i trećeplasirana Maja Zečević

Kratko, ali slatko natjecanje završilo je taman u trenucima kada su se spustili oblaci i padaline tako da je današnji termin bio pun pogodak.

Vjerujemo da su naši mladi natjecatelji i natjecateljke uživali u natjecanju te im i čestitamo na tome! Hvala svima na dolasku i lijepom druženju, vidimo se nekom drugom prilikom u još većem broju!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook