Domaća natjecanja

Šest medalja na Zimskom PH na kružnim stazama

Nova godina, novo natjecanje. Po prvi puta održalo se Zimsko PH na kružnim stazama u konkurenciji seniora i seniorki. Natjecanje se održalo po sunčanom vremenu na Kantridi, a naši atletičari ponovno su pobjeđivali i osvajali medalje.

 

Agramerke osvojile četiri medalje (2 zlata i 2 srebra)

Natjecanje je počelo u 12h s disciplinom 400m. Nastupale su Romana Tea Kirinić i Dorotea Lukačević. Romana je bila drugoplasirana s 58.29 dok je Dorotea svoj prvi nastup u Agramovom dresu "ubilježila" kao četvrtoplasirana s 1:02,04. Napomenimo i da se Romana vraća nakon nezgodne ozljede kvadricepsa i sigurno će iz nastupa u nastup biti još kvalitetnijih rezultata.

 

Anamarija Petreš pobjednica je utrke na 800m! Današnje istrčano vrijeme glasi 2:20,62. Prava je šteta što su na utrci sveukupno bile samo 2 natjecateljice, nedostajala je još jedna djevojka kako bi se medalja ubrojila u ukupnom poretku. Unatoč tomu, veselimo se Anamarijinom pobjedničkom otvaranju sezone!

 

U novi lov na naslove, medalje i pobjede krenula je i Matea Matošević. Danas je trčala na 1500m i osvojila svoju prvu ovogodišnju zlatnu medalju! Za nju je trebalo istrčati 4:31,81.

 

Debitantski nastup u Agramovom dresu Nikolina Hrelec "proslavila" je zlatnom medaljom u utrci na 3000m! Vrijeme pobjednice iznosi 10:44,49. Odmah iza nje nalazi se čovjek za sve u klubu, Ljiljana Ćulibrk! Ona je za 2.mjesto istrčala 11:02,71.

 

Agrameri osvojili dvije medalje (1 zlato i 1 srebro)

Na 1500m Goran Grdenić je osvojio zlatnu medalju! Bila je to jednosmjerna utrka za našega Gorana koji je opravdao ulogu favorita i pobjedio s istrčanih 4:08,53.

 

Jure Josipović ponovno briljira na 3000m, danas je osvojio 2.mjesto i srebrnu medalju istrčavši 8:41,16 čime je postavio svoj novi osobni rekord! Kada se već u ovom periodu trče najbolja vremena, sloboodno se možemo zapitati kakvi li nas tek rezultati očekuju za par mjeseci kada će sigurno biti još bolji i brži! Bruno Erent također će ovu utrku pamtiti po dobrom obzirom da je i on bitno popravio svoje najbrže vrijeme koje sada iznosi 9:04,23! U cilj je ušao kao petoplasirani.

 

Galeriju fotografija kao i uvijek pogledajte na Picasi (klikni OVDJE) ili Facebook stranici (klikni OVDJE).

 

Čestitamo svima na osvojenim medaljama, plasmanima i rezultatima!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook