Domaća natjecanja

Potencijalno zadnji ovogodišnji LIVE STREAM: PPH za mlađe seniore-ke + mlađe/starije kadete-kinje 2017

Vizual natjecanja + YouTube Foto: AK Agram Vizual natjecanja + YouTube

Naš klub za vas je osigurao prijenos uživo jednog odnosno dva natjecanja. Ovo bi ujedno trebalo biti posljednje natjecanje u (su)organizaciji našeg kluba, barem što se stadiona uz Savu tiče, vrlo vjerojatno je ovo i naš zadnji prijenos uživo nekog natjecanja iz serije pojedinačnih i ekipnih prvenstava Hrvatske. Za ovu godinu, naravno.

Kroz više natjecanja ove godine uspjeli smo stabilizirati kvalitetu i sadržaj prijenosa što bi trebalo biti i ovdje uz pokoju malu promjenu (mogući mali 'eksperimenti') pa vas u tom smislu molimo za razumjevanje.

Isto tako, svjesni smo da su uvijek potencijalno prisutne neke poteškoće koje se pojavljuju, ali i to smo uspjeli minimizirati uz pokoji savjet prema vama.

Početak natjecanja predviđen je oba dana u 15h, mi ćemo prvi dan s prijenosom uživo započeti nešto prije 16h dok drugi dan očekujem početak u 15h s obzirom na to da odmah krećemo s neodržanim disciplinama kadetskog i mlađekadetskog prvenstva Hrvatske.

Prijenos uživo omogućen je na našem YouTube kanalu odnosno OVOG LINKA a sutra i prekosutra ćemo potvrditi ovu vijest s novim člancima za prvi i drugi dan. Dođe li do nekih promjena, bit će te obaviješteni.

Svima želimo puno sreće i što bolje nastupe!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook