Domaća natjecanja

Održano jubilarno 30. izdanje Krosa SN

Foto:sportski.net.hr Kros Sportskih novosti Foto:sportski.net.hr

U Zagrebu se ponovno trčalo uz jezero Bundek, a vrijeme je išlo u prilog natjecateljima i natjecateljicama za postizanje što kvalitetnijih rezultata.

Nastupilo je skoro 5000 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola te studenata i studentica. U takvom broju ljudi možete već pretpostaviti kako je nastupio i velik broj naših članova. Kada bi krenuli nabrajati svakoga vjerojatno bi ovaj članak bio dovršen tek sutra, stoga ćemo ovaj puta istaknuti one koji su utrke završili u samom vrhu poretka.

Osnovne škole

Kod petih razreda u kategoriji učenica 4. mjesto je pripalo Eli Pevec (3:49) dok je u razredu više u kategoriji učenika identičan plasman ostvario Nikola Klarić, ušao je u cilj s 3:19. U spomenutim razredima trčala se dionica duga 1000m. Učenice sedmih i osmih razreda također su trebale istrčati spomenutu dionicu dok je učenike čekala nešto duža staza od 1500m. Josipa Livaković bila je petoplasirana (3:33) sedmašica, a također je petoplasirana i Katarina Vukančić (3:37), ona je nastupala u konkurenciji osmih razreda. 

Najuspješniji je bio Zlatko Kožuhar, pobjednik utrke 8. razreda s vremenom 4:51! U istoj utrci ugodno iznenađenje je priredio svestrani Hrvoje Čukman, ušao je u cilj kao trećeplasirani istrčavši točno 5 minuta.

Srednje škole

Srednjoškolci su trčali 2000m, a srednjoškolke 1500m. Ana Fortuni je pripalo 5. mjesto na utrci učenica 1. i 2. razreda, vremenski to iznosi 5:48. Kod 3. i 4. razreda spomenimo 6. mjesto Anamarije Petters s istrčanih 5:32. Isti razredi, samo učenici, najbolji plasman je ostvario Ivan Bilonić sa 6:25 i 5. mjestom.

Nažalost, rezultati utrke studenata nisu objavljeni stoga vas tu ne možemo detaljnije informirati.

Čestitamo svima koje smo spomenuli, ali i koje nismo spomenuli na njihovim nastupima! Općenito nas događaji poput ovog na Bundeku jako vesele i imaju našu punu podršku. No ne i samo našu, dokaz toga je ovih okruglih 30 godina na čemu također čestitamo! Jedva čekamo nova izdanja!

  • Natjecanje: 30. Kros Sportskih novosti
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 21.4.2013.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook