Domaća natjecanja

Odlični nastupi naših članova na Savskom polumaratonu

Goran Murić na najvišem postolju Goran Murić na najvišem postolju

Tjedan dana prije Ekipnog prvenstva Hrvatske u krosu svojevrsnu provjeru imalo je nekoliko naših trkačica i trkača. Na savskom nasipu održan je 4. Savski polumaraton, trčale su se dvije utrke – polumaraton i utrka na 5km, a naši članovi bili su vrlo uspješni.

 

U glavnoj utrci treću godinu zaredom slavio je Goran Murić, a njegovo vrijeme ove godine na 21,1km dugoj stazi bilo je 1;18:30. S obzirom na teške uvjete zbog nedavno otopljenog snijega i više nego dobar rezultat! Istu udaljenost trčao je i Mladen Meštrović koji je bio 27. s vremenom 1;29:35, ali i 6. u svojoj kategoriji (M40).

 

Odlične rezultate imali smo i na drugoj, kraćoj utrci (5km). Ukupna pobjednica u ženskoj kategoriji bila je Marija Hartl (kadetkinja!), koja je 5km istrčala za 21:22. Drugo mjesto pripalo je također članici našeg kluba, još mlađoj Josipi Livaković s rezultatom 21:58 dok je njen brat Luka bio 16. u muškoj konkurenciji s vremenom 22:43. Treba napomenuti kako su i Josipa i Luka bili među najmlađim sudionicima utrke i najbolji od mlađih kadetkinja i kadeta!

 

Za šest dana putujemo na kros u Vinkovce i očekujemo nastavak odličnih rezultata naših trkačica i trkača.

 

Čestitamo na pobjedama i rezultatima!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook