Domaća natjecanja

Odlični Agrameri i Agramerke na polumaratonu i maratonu

Na "Zagrebačkom maratonu 2011" nastupali su Matea Matošević, Sanja Knežević, Goran Grdenić, Bruno Erent, Mladen Meštrović i Zoran Poznanović.

 

Rekordni nastupi naših polumaratonaca

Goran Grdenić danas je bio naš  najbolji polumaratonac (klupski i hrvatski) s istrčanih 1:11:11 čime je popravio svoj osobni rekord i postavio novi klupski rekord! Sveukupno je u cilj ušao kao četvrtoplasirani. Bruno Erent također ima svoje novo najbrže vrijeme koje iznosi 1:13:30! Time je osvojio sveukupno 9.mjesto.

 

Ne zaboravljamo ni sjajne polumaratonske utrke Mladena Meštrovića i Zorana Poznanovića! Mladen je utrku sveukupno završio na 27.mjestu, a trčao je izvrsnih 1:22:08. U svojoj dobnoj kategoriji (40-44) nalazi se u samom vrhu, točnije na 4.mjestu. Zoran Poznanović istrčao je utrku ispod 84 minute, preciznije - 1:23:59! Ovim vremenom sveukupno je osvojio 36.mjesto dok je još bolje plasiran u svojoj kategoriji (35-39) s 11.mjestom.

 

Nismo imali samo i najbržeg polumaratonca Grdenića, već i najbržu polumaratonku! Matea Matošević je ušla u cilj kao četvrtoplasirana sa svojim novim osobnim rekordom, a on glasi 1:20:13! U konkurenciji hrvatskih trkačica Matea je bila najbolja i dokazala da ne nosi uzalud titulu prvakinje Hrvatske u polumaratonu.

 

Sanja Knežević kao naša jedina predstavnica u maratonu danas

No nisu naši atletičari danas samo na polumaratonu nastupali. Sanja Knežević je trčala na maratonu i osvojila sjajno 12.mjesto! Sanja je naša klupska rekorderka u ovoj disciplini i sigurni smo da bi u boljim vremenskim uvjetima danas "pao" novi rekord. Naime, na polovici utrke počeo je puhati jak i snažan vjetar koji je raznosio sve pred sobom, ali ne i Sanju. Na kraju je istrčala 3:43:17, a tim vremenom je pobjedila u svojoj kategoriji!

 

Za opširniji pregled trenutačno neslužbenih rezultata, posjetite ovaj LINK.

 

Više nego očito je kako su za današnji dan svi bili izvrsno pripremljeni, a to je rezultiralo odličnim rezultatima! Čestitamo im na tome!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook