Domaća natjecanja

Nova potvrda hodačke kvalitete

Start utrke Foto : AK Agram Start utrke

Jučer se u Krašiću održalo pojedinačno PH u cestovnom hodanju gdje su naši atletičari ponovno osvajali medalje.

 

Ljiljana Ćulibrk lakoćom je obranila prošlogodišnji naslov prvakinje na 10km! U cilj je ušla s 1:00:50. Naša druga natjecateljica, Martina Strmečki-Stakor osvojila je poziciju odmah iza prvoplasirane s 1:05:04. Ovom pobjedom je Lili Ćulibrk uzvratila za poraz na atletskoj stazi, vesele nas i njihove buduće zanimljive utrke.

 

Juniori također nisu imali lak zadatak pred sobom obzirom na dionicu jednake duljine kao i kod seniorki. Najbolje se tu snašao Matej Anđelić, prvak na atletskoj stazi (5km) od jučer je i prvak na cestovnoj stazi! Vrijeme pobjednika iznosi 1:03:35. Zaostatak manji od minute imao je Mateo Ćosić i tako osvojio 2.mjesto! Nastupao je i Luka Knežević, ali nažalost u samoj završnici je odlukom sudaca diskvalificiran.

 

Kod juniorki nova prvakinja je Jelena Brkić! U izuzetno napetoj utrci na 5km Jelena je iznenadila svoje konkurentice i pokazala kako osim trkačkih, posjeduje i hodačke kvalitete. Zasluženo je pobjedila, a rezultat je 32:12. Osim nje, nastupala je Iva Čutura, ona je ostala na korak do medalje na 4.mjestu.

 

Čestitamo svima na postignutim uspjesima!

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook