Domaća natjecanja

Nova kros uzbuđenja pred nama, ovaj puta u Čakovcu

Jedna od slika mjesta događanja Foto: Panoramio Jedna od slika mjesta događanja

Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu, najcjelovitije natjecanje od svih u Hrvatskoj, na rasporedu je tijekom sutrašnjeg dana, a domaćin je ovaj puta grad Čakovec i AK Međimurje.

Kako stvari stoje, Čakovec do dobivanja nove atletske staze neće sudjelovati u organizaciji stadionskih natjecanja pa se samim time čini logična odluka da se održi barem jedno natjecanje, u ovom slučaju je to kros koji će se trčati u Perivoju Zrinskih oko Muzeja Međimurja.

Zvuči zanimljivo, ali kao i uvijek, provedba je najvažnija. Startne liste i ostale upute možete pronaći u linku ispod članka.

Satnica je ove godine nešto drugačija i probat će se sa 'miksom' raznih kategorija. Natjecanje će otvoriti seniori i seniorke, a zaključit će ga mlađe juniorke i juniori. Prva disciplina je na rasporedu u 11h, a zadnja u 15:35. Bude li sve išlo prema planu oko 16h očekujemo završetak i proglašenje najboljih.

Prošlogodišnji naslov brani upravo naš klub i kao svake godine, očekuje nas težak zadatak jer kao što smo rekli u uvodu članka ovo je naše najcjelovitije natjecanje u smislu toga da sadrži sve dobne kategorije od mlađih kadeta-kinja do seniora-ki koji čak imaju dvostruke discipline.

Dakle, treba prvo u svakoj kategoriji sastaviti ekipu, a onda ići prema što boljem plasmanu. Naš motiv je uvijek usmjeren prema tome.

Nadamo se što boljim rezultatima naših ekipa kao i što boljim vremenskim uvjetima koji prošle godine zaista nisu bili naklonjeni trkačima i trkačicama, ali kros je kros, trči se kakvi god uvjeti bili. Uvjerili smo se to i na natjecanjima međunarodne razine.

Sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook