Domaća natjecanja

Ni hladno vrijeme nije spriječilo novo uspješno izdanje Božićne utrke

Zajednički ulazak u cilj Foto: Nikola Di Giusto Zajednički ulazak u cilj

Tradicija 8. Božićne utrke se nastavila, ponovno nije bilo padalina, ali ovaj puta nas je dočekalo poprilično hladno i neugodno vrijeme koje ipak nije spriječilo lijep odaziv koji sada već standardno imamo preko godinu, barem preko 120 članova.

U skladu s tim kao i uvijek pojave se neka lica koja rjeđe vidimo u zadnje vrijeme, ali nekako nas revijalne utrke uvijek okupe. U sam pristup po običaju nismo ulazili, neki su bili ozbiljniji, neki manje ozbiljniji, ali sve u skladu s onim što se godinama odvija.

Zabava je po običaju bila ugodna, kao i svečanost u kojoj smo prvo najmlađima uručili poklon paketiće i diplome, a kasnije proglasili i laureate u kategorijama. O tome opširnije u posebnom članku. I ove godine nas je posjetio Djed Mraz/Božićnjak u nešto malo drugačijem i skrovitijem izdanju.

Šteta za malo hladnije vremenske uvjete, ali moramo biti pošteni i reći kako su oni zapravo posve normalni za ovo doba godine. Ovogodišnji novitet je bio i natpis iznad starta/cilja koji se pokazao pogotkom, a svakako ćemo na njemu raditi u idućim godinama pred nama.

Puno hvala svima na dolasku i dodatnom veličanju značaja Božićne utrke, a ujedno je to i jedan simboličan način kako se može zaključiti ova natjecateljska sezona! Do iduće godine.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook