Domaća natjecanja

Nakon krosa otkazano i cestovno PH u hodanju, sezona praktički zaključena

Pogoršana epidemiološka situacija kroz proteklih mjesec dana vezana za COVID-19 pandemiju dala je svoj obol i još jednom, završnom otkazivanju pojedinačnog prvenstva Hrvatske.

Tako osim krosa se neće održati cestovno hodačko prvenstvo Hrvatske za sve uzraste čime je upitno što još od natjecanja ostaje u ovoj sezoni. Ipak, nadamo se da ćemo do kraja godine ipak imati i pokoju natjecateljsku vijest...

Neodržavanjem navedenih natjecanja sezona nažalost neće biti kompletirana u cijelosti, ali ako se sjetimo početka COVID-19 situacije i kasnije održanog velikog broja natjecanja pretežito tijekom (pro)ljetnih mjeseci, zadovoljstvo ipak treba biti prisutno.

Naš sport je zasigurno među rijetkima koji je uspio održati toliko natjecanja pa i samih pojedinačnih prvenstava Hrvatske pa nema druge da isto poželimo i za iduću godinu.

Prvi izazov je poprilično velik jer se radi o dvoranskim natjecanjima i zaista se nadamo kako će brojevi zaraženih, aktivnih slučajeva i oporavljenih biti bolji kako bi mogli početkom godine krenuti s novim natjecanjima.

No za sada je to ipak predaleko da bi išta predviđali, kao što vidimo stvari se vrlo lako mijenjaju na dnevnoj bazi...

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook