Domaća natjecanja

Matošević obranila naslov, Kosaber nova mlađeseniorska prvakinja!

Prvog dana Otvorenog pojedinačnog PH za mlađe seniore-ke nastupilo je 5 naših atletičara.

 

Matea Matošević treći puta zaredom je mlađeseniorska prvakinja Hrvatske na 5000m! Njezina nevjerovatna lakoća pobjeđivanja na ovakvim natjecanjima već je svima poznata - 17:37,69 današnji je rezultat naše pobjednice! Sutrašnji dan donosi novu utrku, ovaj puta na 3000m, vjerujemo kako će Matea ponovno spremno odgovoriti novom izazovu.

 

Romana Tea Kirinić ne nastupa ovoga vikenda, a njezino izbivanje na pravi način iskoristila je Lucija Kosaber! Lucija je za svoju zlatnu medalju istrčala 58.91 i tako nastavila dominaciju Agramerki u ovoj disciplini.

 

Ove godine Goran Grdenić odlučio se trčati 1500m, disciplina koju je prošle godine na ovom natjecanju propustio. Rezultat je sljedeći - 4:06,16 i srebrna medalja! Isti uspjeh ostvario je i Bruno Erent! Na 5000m u cilj je ušao kao drugoplasirani, a trčao je 16:20,56. Uz Brunu je na ovoj utrci sudjelovao i Juraj Kralj, s istrčanih 17:47,75 zauzeo je 5.mjesto.

 

Petero atletičara, četiri osvojene medalje (2 zlata i 2 srebra), a sutra nas očekuje još više naših natjecatelja. Nadamo se kako to znači još više medalja!

 

Rezultate 1.dana pogledajte klikom na ovaj LINK.

 

Čestitamo našim atletičarima, još više sreće želimo im sutra!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook