Domaća natjecanja

LISTA PRIJAVA za 2. Prvenstvo Hrvatske u štafetama

Vizual Prvenstva Hrvatske u štafetama - 2. izdanje Foto: AK Agram Vizual Prvenstva Hrvatske u štafetama - 2. izdanje

Objavljujemo listu prijava zajedno sa satnicom i ostalim važnim tehničkim uputama za ovo specifično natjecanje u organizaciji našeg kluba.

Možete ju pronaći u linku ispod članka. Podsjećamo kako su promjene još uvijek moguće, tako da se njih može dojaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i prije tehničkog sastanka. Također, postoji li neka greška, uvijek nas možete obavijestiti.

Startne liste će biti dostupne tek nakon tehničkog sastanka (radi nasumičnog ždrijebanja). Što se vremenske prognoze tiče, ona što vrijeme odmiče nudi sve više i više razloga za optimizam s obzirom na to da se mogućnost kiše sve manje i manje spominje te se nadamo što boljim uvjetima za sve trkače i trkačice.

Podsjećamo kako festival hrvatske atletike počinje od 16h i nadamo se vašem dolasku u što većem broju kako bi 93 štafete od 19 klubova dali podršku koju zaslužuju!

 

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook