Domaća natjecanja

Održano još jedno uspješno Agram jesensko prvenstvo!

Velika skupina mladih Agramera i Agramerki Foto: AK Agram Velika skupina mladih Agramera i Agramerki

Iako u posljednje vrijeme temperature i uvjeti podosta osciliraju, i ovaj puta su se stvari odlično razvile kada je u pitanju naše natjecanje za mlade atletičare i atletičarke kluba.

Naspram prošlogodišnjeg izdanja, ovaj puta smo se odlučili za malo drugačiji set disciplina, a i kategorije gdje smo posebno izdvojili one najmlađe (2007. godište i dalje) s disciplinom "poligona" uz skok u dalj, bacanje medicinke i 400m za sve ostale članove. Tako smo zapravo imali tri odnosno četiri dobne kategorije uz jednu izvankonkurencijsku na bacanju medicinke.

Odaziv je ponovno bio prekrasan i zaista je lijepo vidjeti toliko mladih i novih lica na jednom mjestu. Samim time svi su i lijepo nastupali, a vjerujemo da su djeca i roditelji proveli ugodnih sat i pol vremena na koliko smo izvorno i bili zamislili ovo natjecanje (uključujući dio okupljanje).

Kod tri prvoplasirana imali smo i podjele medalja, a da bi svakome ostala uspomena na današnje izdanje, podijeljene su diplome.

Iako sami rezultati nisu u fokusu, mi smo sve evidentirali tako da u linku ispod članka možete pronaći navedeno. Velik je broj djece i uvijek postoji mogućnost greške u dokumentu te nam ih slobodno možete javiti ako nešto pronađete (kontakt e-mail je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Naši stariji atletičari danas su bili sjajan primjer nadolazećoj generaciji te su bile važeće i mjerodavne osobe za spomenute rezultate. Zahvaljujemo se njima, ali i općenito svima na dolasku, svatko je danas time uveličao značaj ovog klupskog natjecanja i veselimo se nekoj idućoj prigodi!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook