Domaća natjecanja

I ove godine LIVE STREAM (dvostruki): Počinjemo s PH u štafetama 2018

Vizual Foto: AK Agram Vizual

Prošle godine smo započeli s prijenosima natjecanja uživo i uz neke početne poteškoće i isprobavanja uspjeli smo kroz godinu uspostaviti jednu stabilnu varijantu te se nadamo nastavku iste, kako bi svi oni koji ne mogu doći na stadion uz Savu, mogli ispratiti natjecanje putem velikih ili malih ekrana.

Naš YouTube kanal već je dokazana vrijednost u smislu arhive velikog broja natjecanja, uostalom broj od preko 3000 videozapisa i preko 1.2 milijuna pregleda snimki dovoljna je referenca, a sada nam je i odlična platforma za live streaming natjecanja.

Na dan natjecanja objavit ćemo poseban članak s linkom i videom prijenosa uživo, a za one koji su nestrpljivi preporučujemo im posjet na http://youtube.com/akagram/live (trenutno je tamo navedeno zadnje natjecanje koje smo prenosili, da ne budete zbunjeni).

No osim toga, pokušat ćemo u isto vrijeme i koristiti usluge Facebook live, što znači da bi trebali pratiti ili 'lajkati' našu Facebook stranicu gdje bi, bude li sve u redu, trebao također započeti prijenos.

Naravno, informaciju ćemo prenijeti i putem naših ostalih društvenih mreža - Twitter profila i Instagram profila

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook