Domaća natjecanja

Dvoransko prvenstvo Hrvatske za seniore-ke (Zagreb)

22. veljače održano je Dvoransko prvenstvo Hrvatske za seniore-ke u dvorani pri boćarskom domu “Zrinjevac”. Naši atletičari su na tablici ukupnog poretka medalja zauzeli treće mjesto sa 3 zlatna i 5 srebrnih odličja. (Beč i Zagreb)  

 

Na 60m u kvalifikacijama (3.skupina) Marko Šunjić zauzeo je 3.mjesto sa rezultatom 7.27 što nažalost nije bilo dovoljno za finalnu utrku. Marko Markez je na skoku u vis završio natjecanje skokom od 195 cm (osobni rekord) što mu je donijelo 5.mjesto. Skakao je i Goran Subotić koji je nešto slabijim skokom od 185 cm zauzeo 8.mjesto. 

 

Atletičarke su bile nešto uspješnije. Marija Gredelj je osvojila srebrno odličje, skočivši 5.84 i čime je izjednačila novi hrvatski juniorski rekord. Vis je Helena Gilja završila na 5.mjesto sa skokom od 165 cm. Motka je donijela još jedno srebrno odličje za Agram, a osvojila ga je Ivona Jerković koja je nakon dužeg vremena nastupila i skočila 370cm. Ana Forko je preskočila 290cm. Za "treću sreću" barem što se srebrnih medalja danas tiče, pobrinula se Ivana Baršić koja je bacila kuglu 13,34. 

Čestitamo našim atletičarima na srebrnim medaljama i dobrim nastupima!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook